• partner

  • partner

  • partner

partnerprofiel

WIBA IT

Adres:Vasteland 78
Postcode:3011BN
Plaats:Rotterdam
Telefoon:+31(0)10-8409999
Website:WIBA IT

over WIBA IT

➨ Wat doet WIBA IT?
WIBA IT is een onafhankelijk en landelijk opererend detacheringsbureau. Actief sinds 2007 en gespecialiseerd in informatietechnologie (IT). Onze kracht ligt in een zeer uitgebreid netwerk van HBO- en WO-opgeleide IT-professionals en gespecialiseerde leveranciers. Wij richten ons voornamelijk op het Software Development Lifecycle (SDLC). 

➨ Waarom WIBA IT?
WIBA IT gaat het gesprek aan met de klant om de vraag achter de vraag te achterhalen. Met deze informatie gaan de IT recruiters aan de slag en zijn ze in staat, door het grote netwerk met IT professionals, binnen 48 uur intake waardige kandidaten voorstellen. Deze aanpak heeft ertoe geleid dat bij 78% van alle ontvangen aanvragen in 2016, minimaal 1 kandidaat op gesprek mocht.

➨ Referenties
Opdrachtgevers en kandidaten zijn lovend over de dienstverlening van WIBA IT. Dit blijkt  uit een gemiddelde beoordeling van 8,9 op basis van deze referenties: https://ratecard.io/wiba-it. Daarnaast waren heeft de organisatie nominaties ontvangen voor de volgende prijzen waarvan er een aantal gewonnen zijn:

★ Staffing Awards (2015) - Winnaar beste ZZP Bemiddelaar in de IT Branche
★ Staffing Awards (2016 & 2014 – Finalist voor beste ZZP-bemiddelaar in de IT branche
★ Computable Awards (2016) – Genomineerd voor Beste ICT Detacheerder
★ FD Gazellen Award (2016) – Genomineerd in categorie middelgroot

Meer weten wat WIBA IT voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 840 9999 of mail naar info@wiba-it.nl!

portfolio

Recruitment

  • Detachering

Meest gelezen op IT Executive