• partner

 • partner

 • partner

Blog

 • WD vernieuwt ’s werelds best verkopende draagbare harde schijf

  27.05.15 | Door: Yellow Communications

  WD introduceert vandaag de nieuwe My Passport® Ultra draagbare harde schijven en My Passport voor Mac schijven. Deze zevende generatie My Passport Ultra en My Passport voor Mac is nu verkrijgbaar met een capaciteit tot 3 TB. De My Passport Ultra is beschikbaar in vier stijlvolle kleuren. WD introduceert bovendien een nieuwe accessoirelijn: WD Grip Pack. Deze zachte band is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan om de schijf heen gedaan worden om zo de My Passport een heel persoonlijk tintje te geven.

  “Er worden tegenwoordig meer foto’s dan ooit genomen. Dat maakt het des te belangrijker om een betrouwbare externe opslagoplossing te hebben met een grote capaciteit die overal mee naartoe genomen kan worden”, zegt Emiel Witteveen, Regional Marketing Manager WD Content Solutions Business. “Deze nieuwste generatie My Passport schijven maakt automatisch back-uppen nog makkelijker, biedt optimale veiligheid door hardware-encryptie en heeft de grootste capaciteit tot nu toe.”

  My Passport Ultra draagbare harde schijven zijn beschikbaar met een opslagcapaciteit van 3 TB, 2 TB, 1 TB en 500 GB en hebben 256-bit AES hardware-encryptie die een hoge mate van beveiliging biedt zonder de snelheid of CPU-activiteit te belasten. Als de My Passport Ultra in de verkeerde handen valt, zijn bestanden, mappen, foto’s, video’s en muziek veilig opgeborgen achter een wachtwoord dat alleen de gebruiker kent. Met de USB 3.0-koppeling zijn hoge datadoorvoersnelheden tot 5 gigabits per seconde mogelijk. Bovendien is de verbinding ook compatibel met USB 2.0. My Passport voor Mac draagbare harde schijven zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 3 TB, 2 TB en 1 TB en zijn ook uitgerust met 256-bit AES hardware-encryptie en USB 3.0.

trefwoorden

wd |storage |

Meest gelezen op IT Executive

Meest bekeken partnercontent