• partner

 • partner

 • partner

Kennisartikel

 • Solvinity benoemd tot Microsoft Gold Cloud Platform Partner

  16.05.17 | Door: Yellow Communications

  Solvinity Microsoft Gold Cloud Platform Partner

  Bestaand portfolio van secure private cloud diensten uitgebreid met infrastructuuroplossingen en diensten rond Azure

  Amsterdam, 16 mei 2017 - Microsoft heeft Solvinity de Gold Cloud Platform Partner status toegekend. Dit is gebaseerd op expertise, aantoonbaar succesvolle projecten, kennis van technologie en inzicht in klantwensen dankzij getrainde en geëxamineerde Solvinity engineers en accountmanagers. Dat Solvinity voldoet aan deze vereisten bewijst competentie in het bouwen, integreren en beheren van infrastructuuroplossingen op het Microsoft Azure Cloud Platform.

  Het behalen van de status past in de ambitie en strategische roadmap van Solvinity. Hierin is Microsoft als strategisch partner benoemd voor cloud computing. Solvinity heeft voor het Nederlands bedrijfsleven verschillende cloud projecten opgeleverd met een focus op public cloud en het Microsoft Azure portfolio, en heeft daarnaast diverse projecten in ontwikkeling waarin Microsoft Azure een grote rol speelt.

  Hans van den Broek, Directeur Customer Relations bij Solvinity: “Deze erkenning van onze expertise door Microsoft onderstreept de manier waarop Solvinity haar klanten tegemoet treedt: met open interesse in de ontwikkeling die de klant doormaakt en gericht op technische mogelijkheden om die ontwikkeling te ondersteunen en te stimuleren. Dat doen we door waar mogelijk vanuit onze ervaring innovaties voor te stellen die leiden tot nieuwe business opportunities. Onze kennis van het Azure platform en onze klantgerichte opstelling maakt ons een ideale partner voor ondernemingen met ambitie.”

  Bas Demmink, Technisch Commercieel Directeur bij Solvinity: “Het Azure platform is een ideale basis voor ondernemingen die gebruik willen maken van de nieuwe kansen die ontwikkelingen in de IT nu bieden – van Big Data en IoT tot mobility en flexibele werkplekken. Solvinity helpt haar klanten de overstap naar deze cloud omgeving te maken. Dat doen we niet alleen vanuit onze ervaring, maar ook door onze adviezen en creatieve oplossingen optimaal te laten aansluiten bij de bestaande situatie van de klant, zodat de transitie naar de gewenste situatie soepel verloopt en tot concrete verbeteringen leidt.”

  De hechte relatie met Microsoft wordt met deze officiële status geformaliseerd. De Gold Cloud Platform Partner status betekent dat Solvinity directe toegang heeft tot support van Microsoft bij de ontwikkeling en bouw van vernieuwende cloud concepten. Klanten en partners van Solvinity kunnen zo een nieuwe omgeving testen in een zogenaamd Proof of Concept.

  In oktober organiseert Solvinity een IT Experience sessie waarin deelnemers aan de hand van klantervaring en voorlichting een beter beeld krijgen van de mogelijkheden en transitie van een huidige IT-infrastructuur naar een nieuw model met componenten uit het Microsoft Azure portfolio. Meer informatie volgt binnenkort op itexperiences.nl

  Naast Microsoft Gold Cloud Platform Partner is Solvinity tevens:

  • Cloud Solution Provider – Tier 1 partner
  • Microsoft Cloud OS Network partner
  • Microsoft License Mobility Partner
  • Microsoft Authorized Education Partner
  • Shared Computer Activation (SCA) partner

Meest gelezen op IT Executive

Meest bekeken partnercontent