• partner

 • partner

 • partner

Blog

 • Pioniers digitale ondertekening Wacom en Lucom samen op Infosecurity

  27.10.15 | Door: Yellow Communications

  Gezamenlijke stand voor presentatie Wacom-pad en Lucom-oplossing voor papierloze wereld.

  Wacom Business Solutions, leverancier van tablets en oplossingen voor digitale handtekeningen, en Lucom Benelux, specialist in het papierloos maken van administratieve processen, presenteren zich gezamenlijk tijdens Infosecurity op 4 en 5 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Veel organisaties streven ernaar hun processen zoveel mogelijk te digitaliseren en papierloos te maken, uit oogpunt van efficiency, kostenbesparing en duurzaamheid. Toch blijven er vaak aan het begin en eind van een transactie ‘papiermomenten’ zitten, als ter plekke gegevens ingevuld moeten worden en een handtekening nodig is voor de rechtsgeldigheid van opdrachtverstrekking of ontvangst van goederen.

  Van vinkje tot biometrische handtekening

  De combinatie van de Wacom pen tablets en pads met de oplossing van Lucom voor digitaal ondertekenen maakt het mogelijk om het gehele proces, inclusief ondertekening, te digitaliseren. Die combinatie is al op veel plekken in gebruik. Bijvoorbeeld bij vrijwel alle point-of-sale locaties van de grote telecomproviders, maar ook in logistieke processen waar goederenontvangst of andere processtappen met een vinkje, een PKI-certificaat of een biometrische handtekening moeten worden bekrachtigd.

  Wacom en Lucom presenteren op stand 01.C130 gezamenlijk de laatste ontwikkelingen op het gebied van papierloos ondertekenen. Op de stand en tijdens seminars wordt uitgebreid uitleg gegeven over onder meer de biometrische handtekening en worden diverse toepassingen en scenario’s getoond.

  Jan van Buren, managing director van Lucom Benelux BV, en Thomas Kaeb, senior sales manager bij Wacom, geven beide dagen van 15:30 tot 16:00 uur in Zaal 8 een presentatie over: ‘Efficient paperless workflow in point of sale’.

  Gratis aanmelden

  U vindt hier meer informatie over Wacom en Lucom tijdens Infosecurity op 4 en 5 november in de Jaarbeurs Utrecht. Meer informatie over de beurs en aanmelden als bezoeker via www.infosecurity.nl

trefwoorden

wacom |lucom |infosecurity |

Meest gelezen op IT Executive

Meest bekeken partnercontent