• partner

 • partner

 • partner

Blog

 • Gartner positioneert Sophos weer als Magic Quadrant Leader

  16.10.15 | Door: Yellow Communications

  Voor  het zevende jaar op rij koploper mobiele databescherming.

  Sophos  is door Gartner aangewezen als ‘Leider’ in het recente Magic Quadrant voor mobiele databescherming.  Het is voor Sophos het zevende achtereenvolgende jaar dat hen deze leidende positie wordt toegekend in het Mobile Data Protection-domein. Onlangs werd Sophos ook erkend als leider in het Unified Threat Management-domein.

  Sophos is toonaangevend op een breed terrein van IT-veiligheid. “We blijven innoveren met eenvoudige, maar krachtige oplossingen voor complexe beveiligingsuitdagingen. Voor ons is het dan ook bevredigend dat onze expertise door Gartner wordt erkend,” zegt Pieter Lacroix, managing director van Sophos.

  Sophos is het enige IT-security bedrijf dat in drie kritische Security Magic Quadrant rapporten als leider is gepositioneerd: Endpoint Protection (december 2014), Unified Threat Management (augustus 2015) en Mobile Data Protection (oktober 2015). Daarnaast is Sophos in juni 2015 voor het tweede opvolgende jaar in het Magic Quadrant voor Enterprise Mobility Management Suites geplaatst als visionair. 

Meest gelezen op IT Executive

Meest bekeken partnercontent