• partner

 • partner

 • partner

Kennisartikel

 • Citrix ShareFile helpt Daimler met wereldwijd management van documentstromen

  24.02.17 | Door: Citrix

  Daimler AG, een van de grootste autoproducenten ter wereld, zocht een betere, flexibele en veilige oplossing om wereldwijd grote bestanden te kunnen uitwisselen. Citrix ShareFile bleek de oplossing die de onderneming in staat stelt alle 280.000 werknemers overal ter wereld te bereiken, terwijl toch de mogelijkheid blijft bestaan om lokaal extra controles op veiligheid en compliance uit te voeren.

  Steeds meer ondernemingen staan voor de uitdaging hun IT-systemen flexibeler in te richten en klaar te maken voor de veranderende digitale economie. Het wordt steeds belangrijker documenten en data op een veilige en flexibele manier te kunnen delen met teams die over de hele wereld verspreid zijn.
  Door gebruik te maken van Citrix ShareFile, is Daimler AG nu in staat de ondersteuning voor oudere systemen terug te dringen, de risico’s van dataverlies te verlagen door bestandsdeling via e-mail, en een zelfbedieningsomgeving in te richten waarmee werknemers, maar ook leveranciers van buiten de onderneming, op een veilige manier wereldwijd samen aan bestanden kunnen werken.

  Citrix ShareFile is een toonaangevende oplossing voor bestandsdeling en synchronisatie die tegemoetkomt aan de wensen van de hedendaagse mobiele onderneming, zonder in te leveren op beveiliging. Het integreert met alle grote DLP-systemen en beveiligt data onderweg met Information Rights Management (IRM). ShareFile biedt gebruikers in grote ondernemingen datadiensten op alle zakelijke en persoonlijke mobiele apparaten, flexibel aangeboden vanuit de cloud of op locatie, onder volledige controle van IT.

trefwoorden

it |citrix |

Meest gelezen op IT Executive

Meest bekeken partnercontent