• partner

 • partner

 • partner

Blog

 • Citrix benoemt nieuwe EMEA-directeur

  17.11.15 | Door: Yellow Communications

  Citrix heeft Sherif Seddik (50) aangesteld als Managing Director en Vice President voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

  Seddik wordt in deze rol verantwoordelijk voor de groei en verdere ontwikkeling van de bedrijfsvoering van Citrix in het EMEA-gebied, het vergroten van omzet, het zoeken en verzilveren van nieuwe bedrijfskansen en het cultiveren van het partner ecosysteem. In deze rol rapporteert hij aan Carlos Satorius, Senior Vice President of Worldwide Sales and Services.

  “Ik voel mij aangetrokken tot de visie van Citrix en de bewezen capaciteit van het bedrijf om mensen met apps en data op ieder apparaat, platform en via de cloud te verbinden”, zegt Seddik. “Citrix biedt een uniek productaanbod met oplossingen waarbij klanten echt volop gebruik kunnen maken van de beloften die mobility en cloud computing bieden.”

  “Sherif heeft in verschillende markten laten zien dat hij voor groei weet te zorgen en is daarom een belangrijke factor in het toekomstige succes van Citrix”, zegt Sartorius. “Hij heeft ervaring opgedaan met channel-, serviceprovider- en enterprise salesmodellen. Ook heeft hij op consistente wijze groei gerealiseerd bij dynamische en grote bedrijven in verschillende culturele en meertalige omgevingen.”

  Seddik beschikt over meer dan 27 jaar ervaring in internationale sales-, marketing- en managementrollen en werkte in acht verschillende landen verspreid over drie continenten. Eerder werkte hij voor Microsoft, waar hij de afgelopen vijf jaar de rol van General Manager van de Western Europe Enterprise and Partner Group vervulde. In deze functie was hij verantwoordelijk voor verkoop van software, devices en online services aan Microsofts grootste en meest strategische klanten.

  Voordat Seddik in 2002 begon bij Microsoft, werkte hij 14 jaar voor NCR Corporation in verschillende sales- en managementrollen. Sherif Seddik begint per direct bij Citrix.

trefwoorden

citrix |

Meest gelezen op IT Executive

Meest bekeken partnercontent