• partner

  • partner

  • partner

partnerprofiel

Logicalis SMC

Website:Logicalis SMC

over Logicalis SMC

Logicalis SMC is ruim vijftien jaar marktleider in Service Management en grondlegger van Service Management as a Utility; een integrale aanpak die IT-processen, -tools en -professionals in samenhang bij elkaar brengt en met de business verbindt. We werken vanuit de overtuiging dat succesvolle IT-transformatie steunt op vakmanschap, enthousiasme en daadkracht. Daarmee ontwikkelen we soepel werkende IT4IT-oplossingen, op basis van best practices in IT Service Management, Enterprise Portfolio Management en Continuous Delivery. Noodzakelijke bouwstenen, waarmee IT-organisaties stevig grip krijgen op hun dienstverlening en een duurzame relatie opbouwen met de business.

Bij Logicalis SMC werken meer dan honderdtwintig ITSM-professionals vanuit vestigingen in Rijswijk en Londen. De onderneming maakt deel uit van de Logicalis Group, een internationale aanbieder van IT-oplossingen en Managed Services met 4.000 medewerkers wereldwijd en een jaaromzet van $1,6 miljard. De Logicalis Group is een divisie van Datatec Limited, die genoteerd staat aan de beurzen van Johannesburg en Londen en een jaaromzet heeft van meer dan $5 miljard.

portfolio

Wilt u zich op deze plek optimaal profileren onder de doelgroep van Nederlandse IT-beslissers? Neem dan contact op met Jeffrey Ploeg.

Meest gelezen op IT Executive