• partner

  • partner

  • partner

partnerprofiel

Croon

Adres:Schiemond 20-22
Postcode:3024 EE
Plaats:Rotterdam
Telefoon:088-923 3344
Email:info@croon.nl
Website:Croon

over Croon

Al meer dan 135 jaar is Croon Elektrotechniek niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse installatiebranche. We staan aan de basis van vele technologische ontwikkelingen. We zijn verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installaties in duizenden gebouwen, talloze schepen, vele industriële complexen en tienduizenden andere projecten in allerlei marktsectoren.

 

Proactieve dienstverleners voor ambitieuze opdrachtgevers

Croon is een betrouwbare, solide technisch dienstverlener die verrassend goede oplossingen biedt aan ambitieuze klanten binnen het bedrijfsleven en de non-profitsector. Wij voeren zowel eenvoudige als gedurfde, toonaangevende projecten uit. Met onze diensten dragen we bij aan het goed, duurzaam en kostenefficiënt functioneren van organisaties, gebouwen, schepen, infrastructurele en industriële installaties. Van ontwerp tot beheer en onderhoud. Nationaal en internationaal. Wij streven altijd naar een lange termijnrelatie met onze opdrachtgevers.

 

Gedreven en sociaal

Onze cultuur kenmerkt zich door het streven elke dag beter te willen zijn. Bij ons werken mensen die weten waarover ze praten. Mensen met een passie voor techniek. Onze mensen zijn ons product en ons bedrijf. Dankzij ons personeelsbeleid zijn wij het enige elektrotechnische bedrijf in Nederland met het internationale Investors in People-keurmerk.

portfolio

Meest gelezen op IT Executive