• partner

  • partner

  • partner

partnerprofiel

Comparex

Website:Comparex

over Comparex

De COMPAREX Group is een internationale, leveranciersonafhankelijke IT service provider.

Gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en implementeren van server en client-infrastructuren, heeft COMPAREX zich geprofileerd als partner voor grote en middelgrote ondernemingen. Naast advies over software en softwarelicentie beheer, omvat het portfolio van de groep een uitgebreid pakket van cross-vendor consulting en -services uit een hand.

COMPAREX is een Microsoft EMEA Licensing Solutions Partner (LSP) en beschikt over meer dan 3.300 certificeringen van 60 leveranciers, waaronder Oracle, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, Good, IBM en EMC.

Bij de COMPAREX Group werken meer dan 2.000 medewerkers op 80 locaties in 31 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2013/14 realiseerde de Group een omzet van €1.514 miljard / $2 miljard. In Nederland bedient COMPAREX klantrelaties samen met dochterorganisaties Agile Software en InfraControl.

portfolio

Wilt u zich op deze plek optimaal profileren onder de doelgroep van Nederlandse IT-beslissers? Neem dan contact op met Jeffrey Ploeg.

Meest gelezen op IT Executive