• partner

  • partner

  • partner

partnerprofiel

CIO Magazine

Website:CIO Magazine

over CIO Magazine

CIO Magazine is met afstand het hoogst gepositioneerde IT-blad van Nederland. Geen tijdschrift over bits, bytes, nullen, maar een lezenswaardige glossy, die met pakkende artikelen, een sfeervolle lay-out en hoge kwaliteit fotografie informatietechnologie naar het hoogste bestuursniveau brengt.

CIO Magazine is een echt community-blad. Het biedt CIO’s en IT-directeuren een klankbord, een platform en het verschaft hun inspiratie en inzicht. Het tijdschrift informeert, faciliteert discussies, deelt best practices en entertaint. Daarbij brengt CIO Magazine vraag (de doelgroep) en
aanbod (marktpartijen) regelmatig samen.

CIO Magazine wordt verzonden naar de abonnees en via wisselverspreiding naar de belangrijkste CIO’s, IT-directeuren, CFO’s, demand- en supplymanagers, CPO’s, COO’s en adviseurs van Nederland, evenals naar de adverteerders. CIO Magazine verschijnt 6 maal per jaar met voorafgaand aan de CIO Day een extra dikke special.

portfolio

Wilt u zich op deze plek optimaal profileren onder de doelgroep van Nederlandse IT-beslissers? Neem dan contact op met Jeffrey Ploeg.

Meest gelezen op IT Executive