• partner

 • partner

 • partner

Event

 • Promax – IBM Security Event

  23.10.15 | agenda | Door: Yellow Communications

  Security Event, 10 november 15:00-18:30 uur in Bergschenhoek

  Serieuze oplossingen voor serieuze uitdagingen

  Zonder goede beveiliging is vrijwel elke IT-oplossing waardeloos. Organisaties moeten hun systemen en data beschermen tegen de continue aanvallen en gedaanteverwisselingen van cybercriminelen. Zij hebben bovendien te maken met nieuwe nationale en Europese richtlijnen die strenge eisen stellen aan de bescherming van persoonsgegevens. Alle reden om IT-security zeer serieus te nemen!

  Promax – IBM Security Event

  Promax en IBM organiseren een gezamenlijke Security Event op dinsdag 10 november. Vanaf 15:00 uur krijgen bezoekers alle informatie over IT-security – de uitdagingen, de ontwikkelingen, de oplossingen. Aan bod komen de impact van de Meldplicht Datalekken per 1 januari 2016, actuele trends in cybercrime en security en de mogelijkheden van cloudsecurity. De middag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel. 

  Ontmoet Brenno de Winter, ervaar een live hack

  We zijn bijzonder blij met de deelname van Brenno de Winter, onderzoeksjournalist en onbetwist autoriteit op het gebied van IT-beveiliging en privacy. Hij gaat in op de trends en ontwikkelingen in cybercrime en security. Judith Littel en Vincent Visser (IBM) belichten Cloud Security. Door de unieke samenwerking van Promax en IBM zijn enterprise oplossingen nu ook beschikbaar en betaalbaar voor het mkb. Vervolgens laat  Erno Doorenspleet van IBM live zien wat er precies gebeurt bij een hack en hoe organisaties zich daartegen kunt wapenen.

  Aanmelden

  Geinteresseerden kunnen zich aanmelden voor het Security Event via http://www.promax.nl/securityevent.  Deelname is kosteloos. Het aantal plaatsen beperkt.

  Programma
  Inloop vanaf 15:00 uur
  15:30 uur - Samenwerking in de cloud -  Judith Littel (Promax), Vincent Visser (Business Leader IBM)
  16:15 uur – Trends in Cybercrime – Brenno de Winter (onderzoeksjournalist)
  17:00 uur – Live Hack - Erno Doorenspleet (Security Advisor IBM)
  17:45 uur -  Netwerkborrel
  18:30 uur – Afsluiting

   Locatie: Promax, Weg en Bos 134, 2661 GX Bergschenhoek, www.promax.nl

gegevens

Meest gelezen op IT Executive

Meest bekeken partnercontent