• partner

  • partner

  • partner

  • Homepage
  • >
  • Casestudy
  • >
  • MarkLogic enige Visionair in Gartner Magic Quadrant for Data Management Solutions

inhoudsopgave

MarkLogic, de marktleider op het gebied van NoSQL-databases voor enterprises, kondigt aan dat MarkLogic door Gartner als enige bedrijf in het ‘Visionaries’-kwadrant is geplaatst van het Magic Quadrant for Data Management Solutions for Analytics 2017.

Deze erkenning volgt op een eerdere vermelding in het Gartner Magic Quadrant for Operational Database Management Systemen van oktober 2016. Hierin kreeg MarkLogic van Gartner de hoogste beoordeling voor executievermogen in het Challengers-kwadrant. Voor een gratis exemplaar van het Gartner Magic Quadrant for Operational Database Management Systems, klik dan hier.

In het verleden werden pure-play Hadoop-leveranciers door de markt gezien als visionaire leiders, maar het nieuwste rapport van Gartner positioneert MarkLogic als enige visionair.

“Ondanks de opkomst van Big Data, het Internet of Things, de snel veranderende eisen van de industrie en het verschuiven van business-modellen, wordt van organisaties gevraagd om aan nieuwe data- en applicatie-uitdagingen te voldoen met tools die de afgelopen decennia niet fundamenteel zijn veranderd,” zegt Gary Bloom, Chief Executive Officer en President bij MarkLogic. “Als enige visionair in een markt die volgens ons grotendeels niet heeft geïnnoveerd, zijn wij van mening dat MarkLogic een best-in-class enterprise database-platform levert waarmee de huidige data warehouse-problemen opgelost kunnen worden. Verder helpt het om te anticiperen op de toekomstige databehoeften van een onderneming, zakelijke groei te versnellen en de time-to-value te verminderen. Met een duidelijke visie blijven wij een totaaloplossing leveren voor hoe data wordt gebruikt, geanalyseerd, beheerd, doorzocht, en beveiligd, met als doel echte business-resultaten te realiseren.”

Zoals opgemerkt in het Magic Quadrant for Data Management Solutions voor Analytics:

“Klanten verwachten tegenwoordig oplossingen die alle soorten data ondersteunen voor analytics, en die een ​​gecoördineerde aanpak hebben. Dit vereist verschillende types van geïntegreerde oplossingen en een interoperabele services-laag voor het beheren en leveren van data.”

MarkLogic blijft met een markleidende visie een oplossing leveren waarmee de decennia-oude uitdaging van het integreren van datasilo’s opgelost kan worden, zonder de noodzaak voor traditionele Extract-Transform-Load (ETL) of data warehouse-tools.

Meest gelezen op IT Executive

Meest bekeken partnercontent