• partner

 • partner

 • partner

event

 • End User Experience event

  11.11.16 | agenda | Door: Fujitsu

  Floreren uw medewerkers al in de snel veranderende digitale en ‘hyperconnected’ wereld?

  De snelle toename in het gebruik van cloud-technologie, apps, Internet of Things en analytics heeft een grote impact op uw werkomgeving. Steeds meer organisaties beseffen dat verandering noodzakelijk is. Is de strategie van uw organisatie flexibel genoeg om de veranderende behoeften van eindgebruikers bij te houden in deze hyperconnected wereld?

  Ontdek het op dinsdagmiddag 22 november a.s. in Maarssen tijdens het Fujitsu End User Experience (EUX) event. Fujitsu bevindt zich in een volgende technologische revolutie, met innovaties die de productiviteit van uw teams en het concurrentievermogen van uw bedrijf verbeteren. Tijdens een inspirerende en informele middagsessie laten wij u dit graag zien en ervaren. 
   

  Programmering

  We verwelkomen u graag om 12.30 uur in ons innovatiecentrum ‘de Bridge’ in Maarssen. We starten met de highlights van het grootste Europese IT event namelijk Fujitsu Forum waarbij het thema ‘Human Centric Innovation driving Digital Transformation’ centraal staat. Daarna volgt een interactieve rondleiding in de Bridge met live demonstraties van onze meest recente innovaties. Hierbij krijgt u tevens inzicht in hoe digitale End User Experience de sleutel is tot waardecreatie nu nieuwe technologieën als cloud, mobiel en Internet of Things de werkomgeving in uw organisatie veranderen.

  Een nieuwe manier van werken vraagt om een nieuwe strategie. En dat geldt ook voor het ondersteunen van technologie en individuele gebruikers. De zogenoemde ‘Next Generation Service Desk’ heeft een proactieve strategie waarbij ook analytics en automatisering worden ingezet om de gebruiker maximaal centraal te stellen. Te gast is Jeroen Vroemen, Head of IT & Information Management van TAQA Energy, die belicht hoe een business partner kan omgaan met de digitale uitdagingen van vandaag en morgen.

  Meer gedetailleerde beschrijvingen van de sessies vindt u online of schrijf direct in.

  Meer informatie over End User Experience vindt u op onze website http://www.fujitsu.com/nl/eux.

gegevens

Meest gelezen op IT Executive

Meest bekeken partnercontent